O nas

0
ISO certifikata
0
Zaposlenih strokovnjakov
0
+
Zaključenih projektov

O NAS

Podjetje Panta Rhei je na slovenskem trgu prisotno že preko 30 let. V preteklem poslovanju smo pridobili veliko izkušenj katere vseskozi dopolnjujemo z novimi znanji, metodami in tehnikami.

NAŠE DEJAVNOSTI

Naše dejavnosti zajemajo celovite gradbene storitve, ter izvedbo obrtniških in instalacijskih del, ki jih s pomočjo zaupanja vredne in profesionalno usposobljene ekipe ter najsodobnejše tehnologije izvajamo hitro in kakovostno. Naše glavne usmeritve so zagotavljanje kakovostne izvedbe vseh storitev, zagotavljanje izvedbenih rokov, ter celosten pristop k vsakemu projektu.

ODLIČNA EKIPA, VREDNA ZAUPANJA

Verjamemo, da smo zaposleni ustvarjalci razvoja, zato naš kolektiv obsega preko 50 redno zaposlenih sodelavcev ter več stalnih zunanjih sodelavcev za različna specialna dela. Naša strokovnost in dolgoletne izkušnje s koordiniranjem podizvajalcev, nam omogočajo uspešno izvedbo še tako zahtevnih projektov. Naš profesionalni razvoj dodatno spodbujamo s stalnim usposabljanjem, saj želimo, da je izvedba naših storitev vedno podprta z naprednim znanjem, tehnologijami, materiali ter inovativnimi rešitvami.

NAROČNIKI STE NA PRVEM MESTU!

Naša prednost je, da znamo prisluhniti in upoštevati želje svojih strank, zato je rezultat vedno natanko tisto, kar ste želeli. Najpomembnejše pri odnosu z naročnikom je, prilagajanje in individualna obravnava vsake stranke in projekta. Pričakujte, da si bomo za vas vzeli ves potreben čas, predlagali vam bomo najbolj ekonomične rešitve ter pripravili optimalen projekt, ki bo zadovoljil vaše potrebe in ideje. Naš cilj je trajno sodelovanje s vsakim naročnikom.

ZAGOTAVLJAMO KAKOVOST STORITEV

Naša odlika je kakovost storitev, ki jih nenehno nadgrajujemo. Stremimo k napredku, zato smo vedno polni uspešnih idej, inovativni in ponosni nosilci trendov. Naše ključne usmeritve so: kakovost, trajnostni razvoj, strokoven kader, uporaba sodobnih tehnologij, nenehna usposabljanja in skrb za okolje.

SKRB ZA OKOLJE

Stalno izboljševanje naših storitev se nanaša tudi na zmanjševanje negativnih vplivov na okolje, zato pri delu uporabljamo najnovejše tehnike in materiale, ki so okoljsko manj obremenjujoči. Nenehno prepoznavamo okoljske vidike in zakonske zahteve, ter opredeljujemo okoljske cilje in programe za doseganje le-teh.

ISO 9001:2015; 14001:2015

Kakovost poslovanja, odgovorno ravnanje z okoljem ter skrb za varnost in zdravje zaposlenih so za naše podjetje ključne usmeritve. V letu 2002 smo uspešno pridobili dva certifikata in sicer ISO 9001 za sistem vodenja kakovosti, s katerim se osredotočamo predvsem na učinkovitost sistema vodenja kakovosti pri izpolnjevanju zahtev odjemalcev, ter ISO 14001 za sistem ravnanja z okoljem, s katerim celovito obvladujemo okoljske vidike, izpolnjevanje zakonskih zahtev, učinkovito izkoriščanje virov, preprečevanje onesnaževanja ter odziv na zahteve in pričakovanja naših strank.