Down to content
Show menu

Aktualno

ELEGANTNA IN SODOBNA INDIVIDUALNA STANOVANJSKA HIŠA

Moderna enostanovanjska, nizkoenergijska hiša zgrajena skladno z upoštevanjem ohranjanja naravne in kulturne dediščine.
Več
Hiša je zgrajena po odstranitvi stare spomeniško zaščitene gradnje in v identični obliki skupaj s prizidkom izvedena kot novogradnja. Pri gradnji so bile upoštevane zahteve ohranjanja naravne in kulturne dediščine. Umeščena je v okolje samostojnih stanovanjskih hiš v okolici Ljubljane. Hiša je enostavnih, zaobljenih oblik, ki ji dajejo mehkobni videz, hkrati pa jo odlikuje estetika in funkcionalnost bivalnih prostorov. Velike steklene površine omogočajo obilico naravne svetlobe in lep razgled na okolico ter dajejo občuetk prostornosti. Zasnovana je za udobno vsakdanje življenje s poudarkom na trajnosti.

ZAKLJUČENA JE GRADNJA PRIZIDKA OSNOVNE ŠOLE

Na Osnovni šoli Zalog smo zaključili prizidavo treh učilnic. Učenci so s 1. septembrom lahko sedli v učne klopi.
Več

V času šolskih počitnic smo na osnovi šoli prizidali 3 učilnice. Dela so potekala nemoteno in po načrtih. Po dveh mesecih strokovno vodenega dela je bila 31. avgusta otvoritev prostorov.

MODERNA ENOSTANOVANJSKA HIŠA Z ZELENO STREHO

Hiša zasnovana moderno, atraktivno in estetsko z jasnimi linijami in velikimi zasteklitvami, ki omogočajo povezavo z zunanjo okolico. Posebnost hiše je zelena streha, ki predstavlja estetski element okolja ter omogoča bolj zdravo in prijetno življenje.
Več

MODERNA HIŠA Z ZELENO STREHO

Moderna enostanovanjska hiša nudi udobno, zdravo in razkošno bivanje. Hiša navdušuje s sodobnimi ravnimi linijami, svetlo in prostorno notranjostjo, ki je z velikimi zasteklitvami povezana z zunanjo okolico hkrati pa bo pozimi  prispevala k naravnim pribitkom toplote. Posebnost hiše je ZELENA STREHA, ki ščiti hišo pred UV žarki, neposrednimi mehanskimi obremenitvami in temperaturnimi šoki s čimer se vsaj podvoji življenjska doba strehe. Zazelenitev čisti, hladi in vlaži zrak s čimer prispeva k boljšemu bivalnemu ugodju v objektu in okolici. Ozelenjene strehe so prava paša za oči za estetske navdušence, izboljšajo zvočno izolacijo in prispevajo k energijski učinkovitosti objekta. Po raziskavah  zelene strehe izboljšujejo počutje in sproščajo napetosti.

MODERNA STANOVANJSKA HIŠA

Zaključujemo z gradnjo moderne stanovanjske hiše po najsodobnejših arhitekturnih smernicah in vključuje uporabo visokokakovostnih materialov.
Več

MODERNA STANOVANJSKA HIŠA NA OBROBJU LJUBLJANE

Hišo odlikuje privlačen in sodoben videz. Pozornost  pritegne uporaba naravnih materialov kot sta kamen in les. Izstopa po svoji nekonvencionalni kockasti obliki, ki štrli iz osnovnega skeleta hiše. Premišljeno zasnovan načrt moderne hiše nudi popolno udobje bivanja, saj so prostori zaradi funkcionalne razporeditve in veliko steklenih površin zračni in svetli.

DOBRODELNOST

Zahvala Gimnastičnega društva Zelena Jama podjetju PANTA RHEI za pomoč pri izvedbi 14. ODPRTEGA PRVENSTVA ZELENE JAME v ženski športni gimnastiki.
Več

Spoštovani !

Najlepše se vam zahvaljujemo za vašo pomoč pri izvedbi 14. ODPRTEGA PRVENSTVA ZELENE JAME v ženski športni gimnastiki. Z veliko pomočjo naših donatorjev smo tekmovanje zaključili zelo uspešno. Tekmovalki GD Zelena jama  LUCIJA HRIBAR in PIA HRIBAR sta ekipno osvojili 1. mesto, posamezno pa je bila Lucija na 1., Pia pa na 2. mestu. Veseli smo, da sodelujete z nami in upamo, da bomo sodelovali še naprej v zadovoljstvo vas in naših mladih tekmovalk.

Alojz Mavrič l.r.

predsednik

GRADNJA STANOVANJSKEGA DVOJČKA

Nadaljujemo z gradnjo stanovanske hiše dvojček na Rudniku.
Več

GRADNJA STANOVANJSKEGA DVOJČKA

Po enoletnem premoru se nadaljuje gradnja stanovanjskega dvojčka. Zaradi močvirnate podlage je bila potrebna utrditev terena z obremenitvenim nasipom. Hiška počasi že dobiva svojo podobo.

Prenova Mercator trgovine Portorož

V mesecu maju smo prenovili Mercatorjevo trgovino v Portorožu.
Več

Prenova trgovine

Dela uspešno zaključena v treh tednih! Otvoritev prenovljene trgovine je bila 3. 6. 2016.

Zaključek projekta

Uspešno smo zaključili zahtevnejši projekt ambulantni zdravstveni center Šentvid.
Več

Zaključek projekta

Uspešno smo zaključili zahtevnejši projekt ambulantni zdravstveni center Šentvid. Za vas pa smo pripravili posnetek Drona, ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi.

Sodelovanje na Festivalu odprte hiše

Več

V okviru Festivala odprte hiše v Sloveniji, ki je potekal od 15. do 17. aprila 2016, je bil možen ogled našega objekta »Hiša Rožna« .

Kontaktirajte nas

Potrebujete strokovnjaka za gradbena ali obrtniška dela?